Filter Nyheter ga gratis reklame

Artikkelen er opprinnelig fra Frihetskamp.net

Den obskure venstreekstreme nettavisen Filter Nyheter har hengt ut Motstandsbevegelsen-medlemmet Ronny Bårdsen. Dette i egenskap av at han eier og driver sin egen nasjonalistiske nettbutikk, Nordenstil, med salg av produkter med blant annet nasjonalistiske og politisk ukorrekte motiver.

Artikkelen er forfattet av folkeforræderen Harald S. Klungtveit, som sammen med Filter Nyheter, i lang tid har mer eller mindre vært besatt av å hetse mot, spre løgner om og svartmale Motstandsbevegelsen. De har blant annet oppsøkt og forsøkt å trakassere individuelle medlemmer, dog uten hell.

Harald S. Klungtveit fra Filter Nyheter ga Nordenstil god reklame.

– Kan være straffbare, tolket i sin sammenheng

I sin seneste artikkel går altså «journalisten» til angrep på Bårdsen og hans nettbutikk. Han har kontaktet en rekke aktører, som blant annet politi, jurister og webhotellet hvor Bårdsens butikk ligger. Alt for å legge press på Bårdsen.

Klungtveit har i tillegg kontaktet ytringsfrihetsekspert Anine Kierulf, fagdirektør ved Norges nasjonale institusjon for menneskerettigheter, for å vurdere en del av produktene som Bårdsen selger.

Kierulf konstaterer hva gjelder de fleste motivene, at de mest sannsynlig er lovlige, men understreker samtidig at en del av de kan være straffbare dersom tolker de i sin sammenheng(!). Dette er noe vi har sett mye av i Sverige, hvor utsagn, handlinger og motiver, kan være straffbare dersom de fremføres av politiske dissidenter, men som er lovlige dersom de f.eks. fremføres av eksempelvis «minoriteter».

TIL VENSTRE: En straffbar handling fordømt av løgnpressen. TIL HØYRE: En lovlig handling hyllet i løgnpressen.

Anine hadde også en noe komisk og fantasifull tolkning av Hitler-sitatet: «Min ånd vil stige opp fra graven og verden vil se at jeg hadde rett!».

– Det fremstår klart at intensjonen her er å si at Hitler hadde rett og at jøder er undermennesker som burde utraderes, sier Kierulf.

Ingen planer om å gå til sak

Samtlige jurister Filter Nyheter har vært i kontakt med, inklusiv Kierulf, er usikre på om hvorvidt motivene er straffbare, men sier de kan være det. Politiet forteller til Filter Nyheter at de har ingen plan med å gå til sak mot Bårdsens firma.

Bårdsen har selv uttalt seg til Filter Nyheter, med følgende kommentar: – Det er Filter Nyheter? Dra til helvete med deg, din jævla fitte!

Konsekvenser

Som følge av Filter Nyheters artikkel ble Bårdsen kastet ut av webhotellet Wix.com, og nettbutikken ligger for øyeblikket nede. En ny løsning er dog på gang, og nettbutikken vil i løpet av kort tid være tilgjengelig.

Frihetskamp vil publisere en notis, så fort den er oppe, og vi anbefaler alle å handle fra Bårdsens butikk for å vise ham støtte!

Nordenstil takker Frihetskamp.net for å ha skrevet om saken.

2018©Nordenstil